Erhvervsrengøring på Fyn og i trekantsområdet

Odense, Munkebo, Kerteminde, Nyborg, Middelfart og resten af Fyn

Industri- og kontorrengøring: Vi har været på banen i over 50 år. God service, samt tilfredse kunder, har været det gennemgående koncept inden for dette område. Vi tager hensyn til vores kunder, og tilbyder dem derfor individuelle løsninger. Skriv eller ring til os for mere information, så kan vi tage konkret afsæt i jeres behov.

Vi har mange erhvervskunder, som har været hos os i flere årtier, og i fællesskab finder vi også den rette løsning til jer.

Byggepladsservice:
I kraft af nye krav om sikkerhed, er vi i de seneste år blevet benyttet til løbende oprydning på byggepladser mm. Som følge heraf kan vi tilbyde koncepter, hvor vi med passende intervaller foretage nødvendig oprydning og affaldssortering.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontorrengøring

Oprydning på byggepladser

Rengøring tilbydes til alle virksomhedsformer

Vores erhvervskunder er af en bred skare, der spænder fra enkeltmandsvirksomheder til mellemstore og store virksomheder. Vores erhvervskunder består af butikskæder, kontorer, større begivenheder og arrangementer, banker, byggepladser, skibsværfter og meget mere.

Vi kan helt sikkert også finde en løsning til jer.

1. Tidsplanlægning

Vi tager hensyn til jeres virksomhedsbehov, og kan derfor planlægge rengøringen før, under og efter jeres arbejdstid.

2. Priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og skræddersyer en individuel pris. Ring for at høre nærmere.

3. Totalløsning

Mange af vores kunder vælger os som leverandør af totalrengøring, der inkluderer vinduespudsning, hovedrengøring, facaderens, daglig rengøring og vedligeholdelse.

4. Uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres rengøringsbehov. Ring eller skriv til os, og vi finder i fællesskab frem til en god aftale.

Skal vi hjælpe til i jeres virksomhed?

Kontakt Vedat Shemsiu på 40 97 12 73 eller vedat@munkebo-rengoring.dk