Om os

- Et team der brænder for at gøre en forskel i hverdagen

Vi gør en forskel

Munkebo Rengøring ApS har eksisteret siden 1967, og er et rengøring- og vedligeholdelsesfirma. Vi beskæftiger os med alle former for rengøring, og er engageret på Fyn såvel som i Trekantsområdet. Munkebo Rengøring ApS har 18 kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere.

Historie:
Firmaet blev grundlagt af Erling Hansen, der med en målrettet indsats skabte et solidt rengøringsfirma.
Munkebo Rengøring er i dag udvidet til at tilbyde totalkoncepter inde for rengøring og vedligeholdelse.

Munkebo Rengøring ApS drives og ejes nu af Vedat Shemsiu.

  • Vi tilbyder vores medarbejder de bedste rammer og er medlem af Dansk Erhverv Overenskomst.
  • Engagerede, smilende og dygtige medarbejdere.
  • Konkurrencedygtige priser hvor deadlines overholdes.

Kontaktpersoner

Vi træffes bedst i hverdagene mellem 07:00 og 17:00, men er der opstået et akut behov, så tøv ikke med at kontakte os i weekenden.

Kontakt os
Vedat Shemsiu
Indehaver, Privat- & Erhvervsafdelingen

+45 40 97 12 73
vedat@munkebo-rengoring.dk

+45 40 97 12 73

Dansk Erhverv - Overenskomst

Glade medarbejdere giver tilfredse kunder - Det lever vi af, og derfor sikrer vi de bedste rettigheder til vores medarbejdere.

Kompetent personale

Uddannelse, uddannelse og atter uddannelse er nøgleordet for at kunne følge med i de nye udfordringer hverdagen byder på.

Konkurrencedygtige priser

Vi har konstant en finger på pulsen, og ved hvordan markedet udvikler sig. Vi kan derfor tilbyde gode priser til både nye og gamle kunder.

Deadline overholdes

Vi ved hvor vigtige deadlines er, hvad enten om badeværelset skal stå knivskarpt inden gæsterne kommer eller at byggepladsen skal være ryddet for affald inden levering. En aftale er en aftale.

Miljøpolitik

Vi arbejder med kemikalier, og derfor uddanner vi vores medarbejdere til at omgås korrekt med dette. Blandt andet ved at foretage korrekt dosering, valg af rengøringsmidler, vandforbrug m.m.

Fleksible arbejdstider

Der er forskellige behov for både private, hjemmeplejen og erhverv, og derfor arbejder vi i alle ugens dage året rundt for at tilfredsstille kundens ønsker og behov.